Du får byta eller returnera alla varor inom 60 dagar från inköp om de är i nyskick och har sitt originalemballage kvar. För att göra en retur så kontaktar du oss via formuläret på www.scstyling.com/support och fyller i alla uppgifter. När vi behandlat ditt ärende skickar vi ut returfraktsedel tillsammans med instruktioner för returen.
På Fyndvaror har vi 14 dagars öppet köp.


Avgifter vid returer:

  • Vi förbehåller oss rätten att ta ut en returhanteringsavgift på 149kr inkl. moms vid retur. Det gör vi för att täcka upp en del av alla omkostnader i form av frakter och hantering.
  • Saknas originalemballaget kommer vi debitera en avgift motsvarande 15% av varans värde.
  • Vid retur och avbeställning av varor som tillverkas på beställning förbehåller vi oss rätten att göra avdrag upp till 25% av produktens värde, detta pga att produkten specifikt tillverkats för kunds räkning.


Tyvärr kan vi inte återta elektronikprodukter såsom luftmassemätare och styrenheter osv. Vi tar heller inte produkter som lackerats i retur. Provmontera alltid produkter innan de skickas till lackering!


Väljer du att skicka på egen hand så ska returen skickas som företagspaket med utkörning till Scandinavian Car Styling. Väljer du att skicka med annat fraktsätt debiteras 150kr utöver ev returavgift. Egen frakt skickas till:


Scandinavian Car Styling AB
Libro ringväg 29A
752 28 Uppsala


(OBS! Som företagspaket, annars debiteras 150kr (se ovan))


Var noga med att tydligt ange ditt namn, ordernummer, adress och telefonnummer. Bifoga kvitto och ett komplett kontonummer när du skickar tillbaka en vara till oss.


När du returnerar en vara rekommenderar vi att du loggar in på Klarnas hemsida och pausar din faktura. När vi mottagit varan återaktiverar vi den med enbart frakter eller avgifter, alternativ betalas hela beloppet tillbaka beroende på varför den returnerats.